Att skydda dig själv, dina anställda, dina kunder och miljön ska inte kosta skjortan.
Vår avsikt är att leverera kvalitet till bättre priser och med bästa service.

 
Våra luftreningsmaskiner håller mycket hög kvalitet. De är robusta och genomtänka för att göra bra jobb och för att hålla länge!
De är smidiga att ha med överallt och mycket enkla att använda. Miljöboxarna är gjorda för att användas och inte för att lämnas i förrådet.
Oavsett vilken förorenad luft du vill rena är en Miljöbox rätt val. Betong-, trä-, smuts- eller asbestdamm spelar ingen roll. Välj rätt maskin med rätt filter så är saken ordnad. En oumbärlig hjälpreda vid t ex slipning, håltagning, byggnation, snickeriarbeten, tapetsering, ROT, asbest-, mögel- och övrig sanering m m.
Miljöbox 850 renar luften från vanligt förekommande damm. Miljöbox 5000 gör detsamma men klarar med sitt absolutfilter även mikroskopiska partiklar som t ex rök och asbest. Miljöbox 1000 har enorm kapacitet och renar damm, mikroskopiska partiklar som t ex rök och asbest.
   
 
 
Miljöbox är ett varumärke som ägs av Nya Viskan Veddige AB, ett konstruktions- och tillverkningsföretag. Våra erfarenheter av arbetsmiljö och den rådande marknaden fick oss att inse behovet av enkla, smidiga och högpresterande luftreningsmaskiner. En viktig detalj i vår idé med Miljöbox är att det även ska vara billigt att skydda sig. Därför är ambitionen att leverera kvalitet till bättre priser och med bästa service. Det låter som floskler men prova oss gärna! Vi står, som alltid, vid vårt ord och ser fram emot att höra från er för vidare diskussion eller önskemål.

   
 
 
 
       

 


Allt material Copyright Nya Viskan Veddige AB